FashionUnited Indicia

FashionUnited Indicia

Informatie wordt elektronisch beschikbaar in de meeste mode-, schoenen-en sport bedrijven. Maar in veel gevallen is er nog steeds geen elektronische verbinding tussen zakelijke partners. De oplossing voor dit probleem is EDI (electronic data interchange). EDI-systemen doen het uitwisselen van gegevens van retailers naar leveranciers en vice versa.

Als gebruiker van EDI zal je een boodschap standaard met elke zakelijke relatie te ontwikkelen. Ter vereenvoudiging van dit proces, heeft FashionUnited Indicia een EDI service center ontwikkeld.(SaaS) voor messaging, product data management, order intake en analyse van de verkoopgegevens. Onze service center maakt gebruik van “een manier van connectiviteit”, wat betekent dat u alleen verbonden met onze service center. Samen ontwikkelen we een bericht standaard die u en uw relaties met elkaar verbindt.

De zakelijke stroom van leverancier tot werkvloer kan worden geoptimaliseerd en leveranciers kunnen de toegang tot de actuele gedetailleerde verkopen hebben door cijfers van de winkelvloer. De voordelen van fashion united diensten┬á zijn meetbaar aan beide zijden van de markt, niet alleen in tijd en geld, maar ook in de “know how” en effici├źntie. Als een leverancier, met het hebben van directe toegang tot u gedetailleerde verkopen via cijfers, u hebt gemaakt, een veel ‘know how’ die u kunt in uw strategie te gebruiken voor een bepaald gebied of een markt.

Afsluitend: procesintegratie via elektronische uitwisseling van gegevens leidt tot een nauwere partnerschappen en significante voordelen voor zowel van de deelnemers in de mode-keten.